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Home made peppercorn gravy

Home made Peppercorn gravy

Ingredients
  • 4 tablespoons butter
  • 4 tablespoons flour
  • 2 teaspoons ground pepper
  • 1 teaspoon salt
  • ½ teaspoon garlic salt
  • 2 ½ cups milk

Instructions
To make the gravy-melt the butter in a medium sauce pan and then whisk in flour and pepper, and while continuously whisking stir in the salt and garlic salt.
Slowly pour in the milk and turn heat to medium, whisk occasionally and it will thicken (about 5 minutes) then remove from heat and serve.
You can serve this over chicken fried steaks, simply cook them according to package instructions and pour about 2-3 tablespoons of gravy over a steak and serve.

Spanish:

Ingredientes:
4 cucharadas de mantequilla
4 cucharadas de harina
2 cucharaditas de pimienta recién molida 
1 cucharadita de sal
½ cucharadita de sal de ajo
2 ½ tazas de leche
Instrucciones:
Para hacer la salsa, derrita la mantequilla en una cacerola mediana y luego agregue la harina y la pimienta, y mientras revuelve continuamente la sal y la sal de ajo.Vierta lentamente la leche y gire el fuego a medio, bata de vez en cuando y se espesará (aproximadamente 5 minutos), luego se retira del calor y se sirve.
Puede servir esto sobre los filetes de pollo frito, simplemente cocinarlos de acuerdo con las instrucciones del paquete y verter de 2 a 3 cucharadas de salsa sobre un filete y servir.







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